Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Wegens succes verlengd: De G-league in Noord-Holland & Flevoland

zondag 9 december 2018
Onder de bezielende leiding van een groep enthousiaste vrijwilligers startte vorig seizoen in Noord-Holland en Flevoland de eerste echte regionale league voor leden met een verstandelijke beperking. Zaterdag 8 december is begonnen aan alweer het tweede seizoen!

Speeldag 1 in Hoofddorp
De G-league, een initiatief van vier locaties die zich inzetten voor bowlen voor mensen met een verstandelijke beperking. De opzet is simpel: Alle vier locaties organiseren gedurende het seizoen één keer een thuiswedstrijd, waarbij steeds alle deelnemers in actie komen. Met de opzet van deze league zorgen de betrokkenen ervoor dat de deelnemers die dat aankunnen extra uitgedaagd worden, door ook eens buiten het eigen centrum te gooien en in een andere setting.

De eerste van vier speeldagen stonde zaterdag in Hoofddorp op het programma. De deelnemende teams strijden gedurende het seizoen om diverse prijzen: scratch of met bonus. Met of zonder hulpmiddelen. Daarnaast zijn er ook nog individuele prijzen te winnen en als team.

Klik hier voor de uitslagen van de eerste speeldag.

De volgende speeldag is op 16 februari in Heiloo. Daarna ontmoeten de teams elkaar in Almere, op 16 maart, en de competitie wordt afgesloten in Heerhugowaard op 13 april.

<< Terug naar nieuwsberichten