Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

WK dag 6 - Geroken aan de top 4, stunt blijft uit

vrijdag 30 november 2018
Vrijdag 30 november stond blok 2 van het Trio's Event op het programma in Hong Kong. Het trio Johnny Spil (foto), Jord van Weeren en Xander van Mazijk begon de dag met de missie om de 3e plek te verdedigen.

Teleurstelling is groot
Het niveau is de eerste drie games lag hoog, er werd niet gedacht dat het vandaag zo even herhaalt kon worden door Spil, Van Weeren en Van Mazijk. Maar als je dan als team aan het eind van de rit je trio terugvindt op de 21e plek, dan is dat zeer teleurstellend. Van Weeren is een eerste reactie: "Het was niet goed. Meer kan ik er op dit moment even niet van maken."

Het trio Jeroen van Geel, Yorick van Deutekom en Youri Fens scoorde in het tweede blok op 6 pins na exact hetzelfde als in het 1e blok. Wel steeg het team enkele plaatsen, naar de 29e plek. 

Klik hier voor een compleet overzicht van de stand in het Trio's Event na de voorrondes. Zuid Korea, Indonesië, Zweden en Amerika gaan maandag in de finales de medailles verdelen. Deze finales worden live uitgezonden op Ziggo Sport en online op het Olympic Channel.

Voorbereiden op het Team Event
De laatste kans om als team een goede prestaties neer te zetten krijgt Nederland in het Team Event, dat zaterdag  1 december van start gaat. Inmiddels heeft coach Ron van den Bogaard zijn team bekend gemaakt. Van Deutekom valt het eerste blok buiten de vijfmans die het Team Event gaan starten.

Nederland speelt het eerste blok in de 2e serie, wat betekent dat zij om 07.30 uur Nederlandse tijd in actie komen op banen 6, 10 en 18. Helaas uit zicht van de camera's voor live streaming.

Voor meer informatie over de WK 2018, ga naar onze speciale webpagina. Hier vind je o.a. het resterende programma, verslagen van alle dagen en links naar social media.
 


<< Terug naar nieuwsberichten