Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Hotel Jupiter nieuwe shirtsponsor Team NL Bowling heren

woensdag 21 november 2018
Tijdens de Wereldkampioenschappen 2018 en de Europese kampioenschappen 2019 spelen de Team NL Bowling heren met het logo van Hotel Jupiter op het shirt.

Uw thuis in het centrum van Amsterdam
Hotel Jupiter is een klein familiehotel in hartje Amsterdam, op slechts een paar minuten lopen van diverse toeristische trekpleisters. De aankomende evenementen ziet het hotel als een mooie gelegenheid om de naamsbekendheid uit te breiden, zowel in Nederland als buiten de landsgrenzen.

Kijk voor meer informatie over het hotel op: www.jupiterhotel.nl
 
De Nederlandse Bowling Federatie is erg blij met het kunnen verbinden van Hotel Jupiter aan Team NL Bowling. “We zijn op diverse manieren bezig de toekomst voor Team NL Bowling veilig te stellen. Eén daarvan is het zoeken naar organisaties die hun naam willen verbinden aan de Nederlandse selectie. Dan is het prettig als we daar vlak voor de Wereldkampioenschappen in zijn geslaagd”, aldus Jan Jaap van der Sar, NBF topsportcoördinator.
 
Het nationale heren bowlingteam reist woensdag 21 november af naar Hong Kong, waar de Wereldkampioenschappen zondag 25 november van start gaan. Xander van Mazijk heeft in Hong Kong zijn Singles titel van 2017 te verdedigen.

Lees ook: Is Team NL Bowling opnieuw in staat om te stunten op de WK bowlen?

<< Terug naar nieuwsberichten