Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

NTL Eredivisie heeft 2 koplopers, Sportcity Bowling Leiderdorp heeft de volle buit

maandag 5 november 2018
Na speelronde 2 in de Nationale Trio League (NTL) staan in de Eredivisie twee teams bovenaan met 36 punten: Ordonnans / Bowling Spijkenisse en Kokkelkoren Straatwerken. Op alle niveaus zijn de eerste sportieve tikken uitgedeeld.

"Parijs is nog ver"
Een bekende uitspraak uit het wielrennen, om aan te geven dat de competitie nog lang duurt en er dus nog van alles kan gebeuren. Dat gaat natuurlijk ook op voor de NTL nadat er slechts 2 speelronden gespeeld zijn. Toch is het altijd lekker als je direct vanaf het begin van aan bovenin de ranking te vinden bent. Zo is de nummer 3 in de Eredivisie, De Worp / Deventer Buitensoc. na twee dagen al op 13 punten achterstand gezet door beide koplopers. Dat gat moet eerst nog maar gedicht worden. In Dolfijn Tilburg was Dutch Bowling TV aanwezig om verslag te doen, kijk de uitzending hier terug.

Een gat van 13 punten is ook geslagen door 't Witte Hoes, in de 1e Divisie B. Het team met o.a. een goed scorende Mathijs Beverdam won 6 van de 7 wedstrijden en pakte de maximale 8 punten voor de total pinfall.

Dat het nog gekker kan bewijst Sportcity Bowling Leiderdorp in de Hoofdklasse A. Het team van Hans Snelting, zel goed voor 1596 (gem. 228), heeft na twee dagen de volle buit binnen: 44 punten! De grote vraag is daar wie dit team de eerste nederlaag gaat toebrengen.

In vele andere klassen is het krachtsverschil aan het begin van het seizoen minder groot en kunnen nog vele teams blijven dromen over het kampioenschap dit seizoen!

Voor alle standen, scores en persoonlijke statistieken, klik op onderstaande banner. Speeldag 3 staat voor zondag 2 december op het programma.<< Terug naar nieuwsberichten