Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

NK Teams gaat niet door

woensdag 31 oktober 2018
Anderhalve week voor aanvang van het Nederlandse kampioenschap voor teams heeft het NBF bestuur de beslissing genomen het evenement niet door te laten gaan. Alle teams die waren ingeschreven zijn inmiddels geïnformeerd.
 
Tweede editie
De tweede editie van dit NK Teams stond op de wedstrijdkalender voor zondag 11 november in Bowling IJsselmonde. Reden voor afgelasting is het beperkte aantal teams dat zich heeft ingeschreven. “Op 31 oktober, anderhalve week voor het geplande evenement, hadden we slechts 5 aanmeldingen ontvangen, waaronder die van de titelverdediger. We vinden het ontzettend spijtig voor deze 5 teams, maar dat is voor ons onvoldoende om een centrum voor af te huren en een evenement te kunnen organiseren”, aldus NBF-voorzitter Bob Schut.
 
Hij vervolgt: “Het is voor ons ook een teleurstelling dat het NK Teams niet doorgaat. We hebben onderzoek gedaan naar wensen en behoeftes rondom teamevenementen en op basis van die uitkomsten zijn we in 2017 gestart met de organisatie van het NK Teams. Dat we na een jaar alweer moeten constateren dat er geen animo voor deelname is, is een bittere pil!”
 
De NBF gaat zich beraden over de toekomst van teamevenementen en komt met een nieuw evenement zodra zich daar kansen voor aandienen.

<< Terug naar nieuwsberichten