Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Opleiding tot NBF wedstrijdleider van start gegaan

donderdag 11 oktober 2018
Zondag 7 oktober is in Veenendaal de opleiding tot NBF Wedstrijdleider van start gegaan. De groep cursisten bestaat in totaal uit 16 enthousiastelingen die op hun vrije dag begonnen zijn aan de opleiding, zodat zij in de toekomst hun vereniging kunnen ondersteunen bij wedstrijden en toernooien. 

Deze cursusdag is gegeven door de NBF docenten Wendy Haak en Ben van Spronsen. In de middag was bureaumedewerker Ronald de Groot als gastdocent aanwezig om de cursisten meer te vertellen over het online programma voor scoreverwerking.

Het was mooi om te zien dat de groep cursisten uit heel het land komt. Van Venray tot Julianadorp en van Veendam tot Middelburg was men vertegenwoordigd.

Op 20 januari 2018 staat de tweede cursusdag op het programma, waarna de cursisten in februari en maart een dag stage gaan lopen. Eind maart is er een afsluitende Proeve Van Bekwaamheid (PVB), waarna de nieuwe wedstrijdleiders aan de slag kunnen.

De nieuwe opleiding tot NBF Wedstrijdleider besteedt natuurlijk aandacht aan kennis van de basisregels en het leren werken met enkele online applicaties, maar ook zaken als leiderschap, communicatie en omgang met mensen zijn een belangrijk onderdeel van de opleiding.

Klik hier voor meer informatie

Wij wensen alle cursisten en de docenten een goed vervolg toe en zijn blij met ieders inzet om een steentje bij te dragen aan onze sport!<< Terug naar nieuwsberichten