Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Goede prestaties Milan Scheffer en Mike Bergmann bij opening YET seizoen

dinsdag 2 oktober 2018

Verhaal: Frank Scheffer

Ondanks een lang en moeilijk oliepatroon wisten drie Nederlanders zich te plaatsen voor de finales.
Mike Bergman in de C Klasse onder 19 jaar en Milan Scheffer en Beejee Westerdijk in de B klasse onder 16 jaar. Helaas verloor Beejée de kwartfinale van Taylor Williams (IRE) en werd daarmee gedeeld vijfde. 
Mike kwam de kwartfinale sterk door, maar verloor vervolgens helaas de halve finale van Thomas Nicholls (ENG) met 1-2 en werd daardoor gedeeld derde .Milan speelde de halve finale 1,5 tegen 1,5 tegen Vedran Delandhuy (FRA). Milan won na een spannende Roll off. In de finale moest Milan tegen Taylor Williams, welke door Beejée uit te schakelen een Nederlandse finale voorkwam. De Ier wist de eerste game naar zich toe te trekken met een game van 233 tegen 185. Milan herpakte zich en pakte de tweede game met 225 tegen 144. Williams leek zijn krachten gespaard te hebben in game 2, want in de laatste game gooide hij een zeer sterke game van 265 tegen een knappe 230 voor Milan. Milan kon mee tot frame 8 met strikes hierna moest hij zijn meerdere erkennen in Williams. 
 
Alle spelers hebben samen veel support gehad van de meegekomen ouders en de andere Nederlandse deelnemers die helaas niet de finale hadden bereikt. Allemaal bedankt voor een geweldig weekend.
 
 
 
 

<< Terug naar nieuwsberichten