Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Start Nationale Trio Leagues seizoen 2018-2019

dinsdag 25 september 2018
Zondagochtend 30 september om 10.00 uur gaan in o.a. Heiloo, Tilburg, Zetten, Mill en Tholen de ballen rollen. Dan begint er voor alle poules een nieuw seizoen van de Nationale Trio Leagues (NTL).
In totaal zullen er dit seizoen 134 teams actief zijn in de landelijke leagues die vanuit het bondsbureau in Veenendaal worden georganiseerd. Daarnaast worden er diverse regionale leagues georganiseerd waaraan naar schatting zo’n 70 teams deelnemen.
 

Eind vorig seizoen hebben wij een enquête gehouden die is ingevuld door ruim 150 NTL-deelnemers. Hierbij werd duidelijk dat naast sportieve elementen als “uitdagingen en het spelen op verschillende oliepatronen” ook de sfeer tijdens een speeldag heel belangrijk is of spelers plezier beleven aan onze bowlingsport.
 
Met een paar gewijzigde regels (o.a. het vrijgeven van keuze van het oliepatroon in de lagere klassen) hopen we aan een paar organisatorische wensen tegemoet te komen.

Of het gezelliger wordt? Dat kunnen we niet garanderen, wel propageren.
De teamcaptains van de teams die a.s. zondag hun thuiswedstrijd spelen hebben daarom van ons inmiddels een mail ontvangen met wat tips om te proberen nog meer sfeer te creëren.
 
We wensen iedereen veel plezier en succes. Het wordt ongetwijfeld weer een spannend seizoen.


 

<< Terug naar nieuwsberichten