Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Laatste kans: Meld je aan voor de opleiding tot NBF Wedstrijdleider

woensdag 29 augustus 2018
Wil jij in het nieuwe seizoen een steentje bijdragen aan goede organisatie van wedstrijden? Word NBF Wedstrijdleider en maak onderdeel uit van de NTL of help mee tijdens toernooien bij jou in de buurt. Aanmelden kan nog tot maandag 1 oktober!

Opleiding
De opleiding tot NBF Wedstrijdleider gaat op zondag 7 oktober van start. Lukt het jou om wat voor reden dan ook niet meer om zelf wedstrijden te spelen, maar wil je wel graag betrokken blijven bij de sport, onderdeel uitmaken van een gezellige league of spannend toernooi, dan is het leiden van wedstrijden misschien iets voor jou. Daarnaast houd je er nog een kleine vergoeding aan over.

Zoals al bleek uit de enquête die we onlangs hielden onder deelnemers van de Nationale Trio Leagues (NTL) staat voor veel deelnemers gezelligheid voorop, terwijl ze wel fanatiek de sportieve strijd met elkaar gaan. Voor de wedstrijdleider een mooie taak om de wedstrijden op een eerlijke manier te laten verlopen en daarbij een goede sfeer te bewaken.

Dit en andere zaken leer je in onze tweedaagse opleiding. Meer informatie hierover vind je op onderstaande pagina.

> Opleiding tot NBF wedstrijdleider

In de brochure vind je alle details en je inschrijving is zo geregeld via het digitale formulier op de pagina. Heb je eerst nog vragen, stuur dan gerust een mail naar opleidingen@bowlen.nl.

Deel dit bericht ook vooral onder bowlers en bowlsters waarvan jij denkt dat zij het leuk vinden om op deze manier een steentje bij te dragen aan onze sport! 

<< Terug naar nieuwsberichten