Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Martin de Louw en Ad van Zitteren benoemd tot Lid van Verdienste

dinsdag 26 juni 2018
Tijdens de bondsvergadering van zaterdag 16 juni jl. zijn Martin de Louw en Ad van Zitteren benoemd tot Lid van Verdienste.

Martin de Louw
Martin is al ruim 30 jaar lid van het bestuur van BV Veldhoven, waarvan de laatste 20 jaar als voorzitter. Daarnaast zet hij zich minstens net zo lang in als wedstrijdleider voor de NBF en is hij een graag geziene gast tijdens de Bondsvergadering, Rondje NL en de Vrijwilligersdag. Na dit seizoen stopt Martin met zijn bestuursfunctie maar blijft hij gelukkig beschikbaar als wedstrijdleider.
 
Ad van Zitteren
Ook de lijst van Ad van Zitteren is net als die van Martin oneindig lang en gaat ver terug in de tijd: Toernooiorganisator, wedstrijdleider, baaninspecteur bij het NBI, betrokken bij afdeling 1 en momenteel al weer geruime tijd voorzitter van BV Tholen én BV Zevenbergen en lid van de Commissie beheer reglementen.


Nog een parallel met beide heren: ze zijn allebei enorm bescheiden en vinden het niet meer dan ‘normaal’ dat ze zich inzetten voor de bowlingsport, waaruit blijkt dat de benoeming van beide heren meer dan verdiend is! Heren; gefeliciteerd en hartelijk dank voor al jullie inzet al die jaren.

  


<< Terug naar nieuwsberichten