Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Jeugdselectie Team NL Bowling begint zaterdag aan nieuw programma

maandag 25 juni 2018
Zaterdag 30 juni start een nieuwe groep van Team NL Bowling U18 aan het programma 'Road to Riga 2019' dat in het teken staat van deelname aan de European Youth Championships 2019. 

Team NL Bowling U18
De groep waarmee het programma gestart wordt bestaat in totaal uit 9 meisjes en 8 jongens. De begeleidingsstaf, bestaande uit bondscoaches Peter van Zijp, Marieke de Jong, Jord van Weeren en bondstrainer Ben van Spronsen, kunnen beschikken over een groep waarin al wat EYC-ervaring aanwezig is, aangevuld met enkele beloftevolle nieuwe gezichten.
 
Meisjes:         Jongens:
Beaudine Kriele   Brent de Ruiter
Beejée Westerdijk   Delano Beekman
Emma den Hoed   Jurgen van der Vecht
Kelsy Kuijpers   Kenneth Ramos
Lizzy Flapper   Micha Groot
Nathalie de Ruiter   Mike Bergmann
Senna van Litsenburg   Milan Scheffer
Sharon Rietveld   Vincent Vluggen
Zoë de Haan    

In december worden de 4 jongens en 4 meisjes gekozen die Nederland in 2019 gaan vertegenwoordigen tijdens de Europese jeugdkampioenschappen in Riga, de hoofdstad van Letland.

Het programma voor Team NL Bowling U18 vind je onder het kopje 'topsport'. De locaties van de trainingen worden spoedig ingevuld, kom dan gerust eens langs in één van de centra om een training van de jeugdselectie bij te wonen.

> Team NL Bowling - programma

<< Terug naar nieuwsberichten