Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Brons voor Team NL Bowling dames op EK tijdens Team Event!

vrijdag 15 juni 2018
Tijdens de Europese kampioenschappen bowlen in Brussel hebben de Team NL Bowling dames de bronzen medaille gehaald in het Team Event! Het is voor het eerst sinds 2010 dat de dames op dit event een medaille winnen!

Doel bereikt
De dames kwamen naar Brussel voor een medaille in het Team Event en daarmee is het doel vrijdag 15 juni bereikt. Coach Dan French en Ton Plummen zijn dan ook zeer tevreden! “We hebben een geweldige voorronde gespeeld waarmee we ons als eerste hebben geplaatst voor de top 4. Dat levert niets op, maar het geeft wel extra glans aan deze medaille!”

Team NL Bowling kent een goed toernooi, met eerder een 10e plek in de Singles, een 5e plek in de Doubles en een 5e plek in de Trio’s. Daarnaast hebben drie dames zich via de All Events geplaatst voor het Masters Event dat zaterdag 16 juni wordt gehouden. 

We willen hierbij de coaches en speelsters Denise Blankenzee, Ellen Jansen, Kelly French-Plummen, Nicole Sanders, Maxime de Rooij en Samantha Greiner van harte feliciteren met dit mooie resultaat!

<< Terug naar nieuwsberichten