Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Zes trainers zetten nieuwe stap in hun ontwikkeling

woensdag 6 juni 2018
De afgelopen periode hebben zes trainers een volgende stap gezet in hun ontwikkeling. Ze zijn aan de slag gegaan met onze niveau 2 opleiding en gaan de komende periode alle theorie in de praktijk brengen.

Trainersopleiding
Sinds enkele seizoenen werkt de NBF samen met de ETBF, de overkoepelde organisatie voor Europese federaties, als het gaat om het opleiden van trainers. De NBF heeft de visie van de ETBF omarmt en voegt daar naar eigen inzicht nog enkele modules aan toe. Dit leidt tot een trainers opleiding van 3 niveau's: De eerste twee biedt de NBF aan, de derde kan alleen intern bij de ETBF behaald worden.

De afgelopen periode hebben zes cursisten deelgenomen aan de niveau 2 opleiding. In januari is i.s.m. ETBF-docenten Juha Maja en Onder Gurkan het ETBF gedeelte aangeboden, onlangs werden daar de NBF modules aan toegevoegd.

Ramon van der Horst, John Luijendijk, Bert Breems, Tony van Wijland, Gustaaf Kamphorst en Stenny Zwartjens hebben allen het bewijs van deelname ontvangen. Nu is het zaak dat zij praktijkuren gaan maken op basis waarvan zij uiteindelijk het ETBF en NBF erkende certificaat kunnen ontvangen.

Wij feliciteren de zes trainers met deze mooie stap en wensen hen succes de opleiding in de praktijk te brengen. We zijn ervan overtuigd dat dit een bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling en het plezier van de leerlingen.

Nieuwe opleidingen
Lijkt het jou ook wat om als trainer bij te dragen aan het spelplezier van (beginnende) bowlers, hen uit te dagen in de sport en hen daarmee ook te behouden voor de sport, meld je dan aan voor onze trainersopleiding. In het najaar gaan nieuwe trainersopleidingen van start. 

Wil jij op de hoogte blijven? Stuur dan een mail naar opleidingen@bowlen.nl en houd onze website in de gaten.

Foto v.l.n.r.: docent Ben van Spronsen, Stenny Zwartjens, Ramon van der Horst, Gustaaf Kamphorst, Bert Breems, Tony van Wijland, John Luijendijk en docente Wendy Haak.

<< Terug naar nieuwsberichten