Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Bowlers en bowlsters van het jaar bekend bij de jeugd

maandag 4 juni 2018
Zaterdag 2 juni werd in Assen het Kleintje TT Toernooi gespeeld. Dit was het laatste toernooi dat meetelde voor de ranking van jeugdbowlers van dit jaar en dus werden na afloop de prijzen uitgereikt.

10 toernooien
In het seizoen 2017-2018 hadden jeugdspelers tijdens 10 toernooien de kans om punten te verzamelen voor de ranking. Hierbij werd onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes en de verschillende leeftijdscategoriën pupillen, aspiranten en junioren.

Calvin Panneman speelde negen van die toernooien en droeg er aan bij dat hij bij de pupillen jongens bovenaan is geëindigd. Bij de meisjes ging de titel naar Rosan Hamminga, zij speelde zelfs alle 10 de toernooien.

Bij de aspiranten gingen de titels naar jeugdinternationals Beaudine Kriele en Kenneth Ramos. Ook bij de junioren eindigden spelers van Team NL Bowling bovenaan. Bij de meisjes was Sharon Rietveld de beste en bij de jongens Brent de Ruiter.

Alle eindstanden zijn te vinden via onderstaande link. Foto's vind je op onze facebookpagina, met dank aan Jannie Westerdijk.

> Eindstanden Bowler van het Jaar jongens
> Eindstanden Bowlster van het Jaar meisjes
> Foto's prijsuitreiking

<< Terug naar nieuwsberichten