Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Geef jouw mening over de Nationale Trio Leagues

dinsdag 8 mei 2018
Zondag 27 mei staat de laatste speeldag van het seizoen op het programma voor de Nationale Trio Leagues. Wij zijn benieuwd hoe deelnemers het seizoen ervaren hebben. Ook zijn we benieuwd naar de mening van onze leden die dit seizoen niet hebben deelgenomen aan de NTL. Daarom delen wij hierbij twee korte vragenlijsten.

Seizoen 2017-2018
De kampioenen in de 2e klassen zijn inmiddels bekend, in de overige leagues worden zondag 27 mei de eindstanden bepaald. Nu het eind van het seizoen in zicht is zijn wij benieuwd hoe de deelnemers van deze 17 leagues het afgelopen seizoen beleefd hebben. 

Wat werd als positief ervaren en wat als negatief? En wat kunnen doen om de ervaring volgend seizoen (nog) leuker te maken?

Heb jij dit seizoen met jouw team deelgenomen aan de Nationale Trio League? Dan hopen we dat jij even tijd wilt vrij maken om 5 vragen voor ons te beantwoorden. Je kunt de vragenlijst starten via onderstaande link.

> Vragenlijst voor huidige NTL deelnemers

Seizoen 2018-2019
De meerderheid van onze leden neemt géén deel aan de NTL. Niet zo gek natuurlijk, daar kunnen ook legio redenen voor zijn. Heb jij echter wel eens nagedacht over deelname aan de NTL, maar is er iets dat je tegenhoudt? Dan horen wij graag wat dit is. Ook voor die leden hebben wij een vragenlijst opgesteld, met slechts 2 vragen.

Klik op onderstaande link om de vragenlijst te starten.

> Vragenlijst voor leden die dit seizoen niet hebben deelgenomen

Bedankt voor het geven van jullie mening! We hopen jou en je teamgenoten volgend seizoen natuurlijk (weer) te mogen begroeten in één van onze Nationale Trio Leagues.

<< Terug naar nieuwsberichten