Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Nieuwegeinse BV wint de Stedenontmoeting Senioren 50+ voor de eerste keer

dinsdag 10 april 2018
Waar het de Nieuwegeinse BV net niet lukte de reguliere Stedenontmoeting Senioren te winnen, slaagde de vereniging er zondag 8 april wel in de 50+ editie te winnen in Bowling de Walvis in Schiedam.

Eerste keer
Verspreid over drie weekenden kwamen in totaal 16 teams in actie tijdens de Stedenontmoeting Senioren 50+. De beste 8 plaatsten zich voor de finaledag op zondag 8 april. Onder die teams de zesvoudig kampioen Schiedamse BV Musis Sacrum en titelverdediger BV Schiedam de Walvis. Zij gingen er dit keer echter niet met de winst vandoor. 

Het werd een spannende finale waarin de laatste game beslissing bracht in het voordeel van de Nieuwegeinse BV. Met een total pinfall van 6350 (gem. 198,44) wonnen zij de Stedenontmoeting Senioren 50+ voor de eerste keer. Met 107 pins bleven zij BV Rotterdam IJsselmonde voor. BV Schiedam de Walvis maakte het podium compleet.

> Ga direct naar de eindstand
> Klik hier voor meer informatie

We willen het organisatieteam van BV Schiedam de Walvis bedanken voor de organisatie van de voorrondes en de finaledag, super! Thierry Rebers maakte ook nog eens veel mooie foto's. Die vind je op onze facebookpagina.

Foto: Prijsuitreiking Stedenontmoeting Senioren 50+ (klik voor vergroting)

<< Terug naar nieuwsberichten