Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

10 t/m 18 maart: NK BCD-klasse 2018 in Leiderdorp

woensdag 7 maart 2018
Van 10 t/m 18 maart wordt in Sportcity Bowling Leiderdorp gestreden om de nationale Singles en Doubles titels in de B-, C- en D-klassen. Ruim 175 leden, jong & oud, gaan de sportieve strijd met elkaar aan.

Veel deelnemers, van jong tot oud
Een paar dagen voor aanvang van de Nederlandse kampioenschappen staat het deelnemersaantal op 183 en dat is wederom een stijging ten opzichte van vorige seizoen. Onder de deelnemers ook enkele kampioenen van 2017, zoals bijvoorbeeld Mylène Mulder. Zij won in 2017 het Singles Event in de C-klasse en was een jaar daarvoor de beste in de D-klasse. Dit jaar gaat de pas 19-jarige Mulder voor een unieke triple, want ze heeft zich nu ingeschreven voor de B-klasse.

Dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn om te blijven bowlen weten we natuurlijk al lang en dat wordt ook tijdens het NK BCD-klasse weer bewezen. Zo hebben Piet Valkenhoff en Hans van de Vrede zich namens BV Rijssen ingeschreven in de D-klasse. Als we de leeftijden van het duo bij elkaar optellen komen we tot een respectievelijke 154 jaar...
 
Programma
Het NK gaat zaterdag 10 maart van start met de eerste van zes voorrondeseries. Ook op zondag 11 maart en zaterdag 17 maart staan voorrondeseries, waarna de prijzen verdeeld gaan worden op zondag 18 maart. Dames en heren strijden apart per klasse om de nationale titels in zowel het Singles als het Doubles Event.

Alle informatie, zoals het reglement, de deelnemerslijst en het oliepatroon, is te vinden op onze NK BCD-klasse webpagina.

> Webpagina NK BCD-klasse 2018

We wensen alle deelnemers veel succes!

<< Terug naar nieuwsberichten