Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Kosteloos juridisch advies voor NBF-verenigingen

maandag 5 februari 2018
De NBF start per direct een samenwerking met DAS Legal Services. Aangesloten verenigingen kunnen gratis gebruik maken van de Juridische Adviesdesk voor de Sport van DAS. 
 
Wanneer schakel je de Adviesdesk in?
Je kunt per mail of telefonisch gratis een vraag indienen bij de Adviesdesk. Dit kan zowel preventief als bij een geschil. Denk daarbij aan een vraag over de aanpassing van statuten, een verandering in het huurcontract van de accommodatie of een probleem met een sponsor.
 
Wat biedt de Adviesdesk?
De samenwerking met DAS houdt in dat voor eerstelijnsvragen, die per mail of telefonisch kunnen worden afgehandeld, geen kosten aan de vereniging worden doorberekend. Zodra de jurist stukken moet lezen of wanneer er stukken moeten worden geschreven is er sprake van tweedelijns advies. DAS zal in dat geval een inschatting maken van de te verwachten kosten. Daarbij ontvangen NBF-vereniging korting op het flextarief van DAS.
 
Hoe kun je de Adviesdesk bereiken?
Website: www.das.nl/sport
Telefoon: 088-32 79 836
E-mail: sportdesk@das.nl

De DAS Juridische Adviesdesk voor de Sport is bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur. Binnen 1 werkdag ontvang je een reactie.

Sportcluster Veenendaal
De samenwerking met DAS is tot stand gekomen met Sportcluster Veenendaal en loopt tot en met het einde van het jaar. De samenwerking zal tussentijds geëvalueerd worden en wordt bij positieve ervaringen ook in 2019 voortgezet.


<< Terug naar nieuwsberichten