Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Eredivisie dag 4: Ordonnans verdedigt voorsprong & Tilburg Dolphins keren terug

woensdag 10 januari 2018
Komende zondag staat alweer de vierde speeldag in de Eredivisie op het programma. Live vanuit Bowling Nieuwegein kun je alle actie en interviews de hele dag volgen via DutchBowlingTV of via de NBF Facebookpagina. In Nieuwegein verdedigt Team Ordonnans haar voorsprong en keert de naam Tilburg Dolphins weer terug op de baan.

Aan kop
Team Ordonnans nam na een sterke thuiswedstrijd vorige maand de koppositie weer over van JNK Autotechniek, wie een teleurstellende dag kenden. Het verschil tussen beide teams is 8 punten, maar zoals dit seizoen wel blijkt kan het snel gaan. De onderlinge wedstrijd tussen beide teams is er dan ook zeker één om in de gaten te houden.
 

Kleine verschillen
Van plek drie t/m zeven is het razend spannend.  Tilburg Dolphins (tot vorige speeldag KTCE genoemd) staat op een derde plek met 36 punten, maar het verschil met nummer zeven De Worp Deventer is slechts 6 punten. Ook hekkensluiter De Halm/Bowling Nieuwegein heeft na een goede derde speeldag met 26 punten de aansluiting weer gevonden. De stand kan zo maar op zijn kop staan na komende zondag. 

Spelers om in de gaten te houden
Op het einde van het seizoen wordt de speler van het jaar gekozen. Jeffrey van de Wakker heeft zichzelf na drie speeldagen op pole position gezet voor de onderscheiding. Met een schitterend gemiddelde van maar liefst 228 scoort hij het hoogst van alle deelnemers. Ook Phil Hulst van het gepromoveerde JNK Autotechniek doet het bijzonder goed met een gemiddelde van 225 is hij één van de steunpilaren van het team. 

Live
De Eredivisie is zondag live te volgen inclusief interviews na afloop. Houd DutchBowlingTV en de NBF Facebookpagina in de gaten en mis niets van de actie.

Alle standen en informatie is te vinden op www.eredivisiebowlen.nl 
 


<< Terug naar nieuwsberichten