Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Schrijf je in voor het NK BCD 2018

woensdag 20 december 2017
Direct na kerst is voor alle NBF-leden met een pas t/m de B-klasse de inschrijving geopend voor de Nederlandse kampioenschappen BCD. Dit evenement wordt eind maart gehouden bij onze partner Bowling Leiderdorp en dit wil je niet missen.

NK BCD
Mocht je nog geen goede voornemens hebben voor 2018, dan is 'Nederlands kampioen worden' toch een mooie om op te schrijven?! Je krijgt die kans op zondag 18 maart wanneer de finales van dit NK op het programma staan. Voorafgaand aan die finale hebben we vanaf zaterdag 10 maart zes voorrondeseries ingepland waarin je jouw plek op de finaledag kunt veilig stellen.

De inschrijving voor het NK BCD is vanaf nu geopend.. Als je er snel bij bent kun je nog kiezen uit alle zes de voorrondeseries en daar jouw voorkeur in aangeven. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Meer informatie over de vorig seizoen vernieuwde opzet vind je op de NK BCD webpagina. Klik om onderstaande link om die webpagina te bezoeken. Je kunt naast het Singles Event ook deelnemen aan het Doubles Event, dus neem direct contact op met jouw beoogde dubbelpartner om samen in te schrijven en in maart samen de strijd aan te gaan om het Nederlands kampioenschap!

> NK BCD webpagina | Met het volledige programma, de regels en de link naar het inschrijfformulier...

NK A-klasse
De voorbereidingen voor het NK A-klasse zijn in volle gang. Het NK in de hoogste klasse wordt georganiseerd op 1, 14 en 15 april in het dan heropende Dolfijn in Tilburg en de inschrijving voor dit evenement opent medio januari. Zet de data nu alvast in je agenda en houd onze website in de gaten voor updates.


<< Terug naar nieuwsberichten