Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Team Ordonnans slaat zijn slag in de Eredivisie

woensdag 13 december 2017
Team Ordonnans/Bowling Spijkenisse heeft tijdens hun thuiswedstrijd in de Eredivisie de leiding teruggepakt van JNK Autotechniek, wie een zeer teleurstellende dag kenden. Wederom blijft de strijd in het middenveld ongekend spannend.

Zestien punten halen en er acht punten voor staan na deze speeldag. Dat lag waarschijnlijk niet in de lijn der verwachtingen van Team Ordonnans. De goede prestatie van Ordonnans was niet zo zeer een verassing, maar de schamele vijf punten van JNK wel. Daardoor werd een achterstand van drie punten omgebouwd in een ruime voorsprong van acht punten door Ordonnans.

Achter JNK heeft KTCE knap de derde plek overgenomen. De dag werd nog begonnen op een vijfde plaats, maar door zestien punten te pakken werd een plek in de top drie weer ingenomen.

Een opvallende prestatie was die van Bowling Nieuwegein – de Halm. Na twee teleurstellende speeldagen en een ruime laatste plaats werden er in Spijkenisse vijftien punten gepakt. De laatste plaats is nog steeds een feit, maar de achterstand op de veilige zesde plaats is aanzienlijk geslonken: van negen naar vijf punten.

Bekijk hier de volledige stand

Eredivisie Talk met Taco Verhoef:


<< Terug naar nieuwsberichten