Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Eredivisie Bowlen speeldag 2: De voorbeschouwing

zondag 12 november 2017
Vandaag staat de tweede speelronde van de Eredivisie Bowlen op het programma in Heerlen. Welke teams en welke spelers moet je straks in de gaten houden via de livestream?

Team Ordonnans
De landskampioen van 2016 maakte een bijzonder sterke indruk in Hoofddorp tijdens de eerste speeldag. Drie spelers uit het team zijn vol in de voorbereiding op het WK in Las Vegas en zullen er dus klaar voor zijn. Gaan ze vandaag de basis leggen voor een nieuwe titel?

JNK Autotechniek & De Worp Deventer
Toch wel de positieve verassingen van de eerste speeldag. De uit de eerste divisie gepromoveerde teams lieten direct zien dat ze niet naar de eredivisie komen om alleen mee te doen. JNK staat knap tweede en De Worp vierde. 

Bowleasy Heerlen
De huidige landskampioen wekte enige verbazing door de eerste speeldag op de laatste plaats af te sluiten. Met een thuiswedstrijd voor de boeg zal de motivatie groot zijn om de degradatiezone te verlaten.

Live
Via DutchBowlingTV is de livestream te volgen. De stream wordt ook uitgezonden op de NBF Facebook. Alle uitslagen, interviews, video's en de nieuwe talkshow Eredivisie Bowlen Live zijn te vinden op de website www.eredivisiebowlen.nl.

<< Terug naar nieuwsberichten