Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

World Cup dag 3: Nog alles om voor te strijden

donderdag 9 november 2017
Woensdag 8 november werd de derde van vier series gespeeld op de QubicaAMF World Cup in Mexico. Zowel Stinissen als Stigter-Van der Tol bleef steken rond dezelfde plek in de ranking en beiden moeten dus aan de bak in de vierde en laatste voorrondeserie.

Heren
Het evenement dat voor Stinissen goed begon is uitgedraaid in een pittige strijd om toch nog de Top 24 te behalen. Ook op dag 3 had de 31-jarige Rotterdammer het lastig om mooie scores neer te zetten, waardoor hij is blijven steken op de 35e plek. Met 1172 verbeterde hij zichzelf van een dag ervoor, maar in de stand veranderde dus weinig. 

> Tussenstand heren

Zijn beste game tot nu toe gooide Stinissen voor de camera van de live streaming. Bekijk hier game drie terug van woensdag 8 november:
 
 

Dames
Ook Stigter-Van der Tol, net als Stinissen een 'lefty' had het lastig op de derde dag. Met een serie van 1157 is ze in de ranking gezakt van de negende naar de elfde plek en daarnaast is ze de beoogde top 8 verder uit het oog verloren.

> Tussenstand dames

Voor beiden geldt dat er nog geen man overboord is, maar dat nu wel de momenten van de waarheid zijn aangebroken. Donderdag 9 november speelt Stigter-Van der Tol haar laatste voorrondeserie om 18.00 uur Nederlandse tijd, gevolgd door Stinissen die vlak voor middernacht in actie komt. Stigter-Van der Tol lijkt daarbij wel verzekerd van een plek bij de beste 24 en krijgt vrijdag dus nog acht games de kans om te klimmen in de ranking. Voor Stinissen is de uitdaging nu vooral de top 24 te halen!

Hoe de spelers die uitdaging aangaan is te volgen op diverse manieren. Klik op onderstaande links om het Nederlands team op de voet te volgen:
Team NL Bowling is ook te volgen via social media: Facebook & Instagram

Terug naar de World Cup webpagina | Met updates, handige links en social media


<< Terug naar nieuwsberichten