Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Stap voor stap toewerken naar de Eredivisie 2.0

vrijdag 13 oktober 2017
Zondag is het zover. Dan begint er een nieuw seizoen van de Nationale Trio Leagues (NTL). De teams uit de hoogste klasse, de Eredivisie, beginnen zondag in Claus Bowling Hoofddorp aan hun tocht op weg naar de landstitel.

Dit seizoen wordt er een begin gemaakt met het groter maken van de Eredivisie. In elke teamsport is de Eredivisie het paradepaardje en de competitie, die de meeste kans heeft op aandacht in de media. Daarom worden er vanaf dit seizoen een aantal zaken toegevoegd aan de competitie waaronder een eigen website genaamd: www.eredivisiebowlen.nl en livestream bij elke speeldag.

De Teams
Vorig seizoen werd gedomineerd door Bowleasy Heerlen. Het team van captain Ton Plummen stond na alle speeldagen op de eerste plaats. Iets wat ze maar al te graag willen herhalen. Naast Bowleasy Heerlen zijn KEGEL Training Center Europe uit Tilburg van captain Wesley Selier en Team Ordonnans van captain Johnny Spil belangrijke uitdagers voor het landskampioenschap. Na zelf meerdere titels te hebben behaald eindigden zij vorig seizoen in de top 3. 

De teams van Bowling Nieuwegein van captain Thijs Duindam, Vishandel Tel/Van Oers/De Zedde van captain Eric Koning en Bowling Nieuwegein/De Halm van captain Priscilla Maaswinkel willen na hun vierde, vijfde en zesde plek van vorig seizoen graag de top 3 binnenstormen. Alle teams moeten hiertoe in staat zijn met het talent wat ze hebben.

Nieuwkomers zijn dit jaar JNK Autotechniek van captain Klaas Snijder en Bowling de Worp Deventer van captain Marco Landman. Beide teams maakten vorig seizoen indruk in de eerste divisie. Kunnen zij dit jaar de gevestigde orde verassen?

Het belooft een spannend seizoen te worden met topspelers verspreid over alle teams in de eredivisie. Volg alles via de nieuwe website:

www.eredivisiebowlen.nl

Naast de Eredivisie beginnen ook alle andere divisies aan hun seizoen, zowel bij de senioren als bij de jeugd. Vele teams gaan er met elkaar een spannend, leuk en gezellig seizoen van maken. Alle standen, uitslagen, speelschema's en meer zijn te vinden via de NBF website of via de link op eredivisiebowlen.nl.

> NBF Online Scoreverwerking

<< Terug naar nieuwsberichten