Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Bowlingbalstapelen 2.0: Update bij ’Wedden dat ik het kan’

zaterdag 7 oktober 2017
Deze zomer daagden wij bowlers uit voor een challenge, namelijk zoveel mogelijk bowlingbalstapelen. Het SBS 6 tv-programma 'Wedden dat ik het kan' voegt er nu een moeilijksheidgraag aan toe: camera's en tijdsdruk. Wie maakt de hoogste stapel?

Nieuwe uitdaging
Deze zomer werd Henny van den Bosch uitgeroepen tot onbetwiste koning bowlingbalstapelen (klik hier voor meer informatie). De uitdaging aangaan op tv is toch nog even andere koek. Er is tijdsdruk, een spannend muziekje en er staan natuurlijk camera's die over je schouders meekijken. Ga er maar aanstaan.

De 21-jarige Youri Fens ging als eerste de uitdaging aan en zijn poging werd zaterdag 23 september op televisie uitgezonden.

> Poging 1: Your Fens

Zaterdag 7 oktober werd de tweede poging uitgezonden. Dit keer was het de beurt aan de 16-jarige Ronan van der Loo. Ook hij ging de uitdaging aan om 8 bowlingballen te stapelen en daarmee naast eeuwige roem de € 1.000,- te winnen! Bekijk zijn poging hieronder:
 
 

 
Als wij goed geïnformeerd zijn volgt er nog één uitdager: Kevin van Rooyen. We zijn benieuwd of hij de voorgaande prestaties kan overtreffen. Zodra de beelden beschikbaar zijn worden ze aan dit bericht toegevoegd.

<< Terug naar nieuwsberichten