Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Adri Paling en Wilma Di Giorno Vrijwilligers van het jaar

maandag 11 september 2017

Zaterdag 9 september zijn Adri Paling en Wilma Di Giorno benoemd tot vrijwilliger en vrijwilligster van het jaar. Adri was aanwezig bij de Vrijwilligersdag in Mijdrecht en werd na de lunch verrast door voorzitter Bob Schut. Voor Wilma reed Bob speciaal naar Leiderdorp waar zij een clinic organiseerde.​

Adri Paling
Op aandringen van zijn dochter en zijn vrouw had Adri zich opgegeven voor de vrijwilligersdag. Hij zat nietsvermoedend te genieten van zijn lunch toen de voorzitter van wal stak over de vrijwilliger van het jaar. Het verhaal dat Bob vertelde kwam steeds meer overeen met zijn eigen verhaal. Maar zelfs toen Bob Adri aansprak en hem vertelde dat hij verkozen was tot vrijwilliger van het jaar leek het kwartje nog niet helemaal te vallen; hij doet tenslotte ‘gewoon’ zijn werk. Gewoon is het niet, zeker niet na zijn herseninfarct vorig jaar waardoor hij in een lang revalidatieproces terechtkwam. Toch weerhoudt dit Adri niet zich keer op keer weer in te zetten voor bowlingvereniging Middelburg.
 
Wilma Di Giorno
Diverse mensen in haar nabije omgeving gaven het van tevoren al aan. Nooit zou Wilma de clinic die zijzelf in Leiderdorp organiseerde, laten schieten voor de Vrijwilligersdag. En dus ontstond het idee Wilma daar te verrassen, en verrast was ze. Het typeert Wilma overigens; als ze zich ergens voor inzet doet ze dat voor de volle 100% en laat ze zich niet zomaar van haar plan brengen. Zo doet ze dat al jaren voor bowling Maarssen en voor de 50 plussers en zo zal ze dat (hopelijk) nog jaren blijven doen.
 
Mijdrecht       
Ondanks dat de opkomst minder hoog was dan vorige jaren was het bestuur bijzonder tevreden en kunnen we terugkijken op een geslaagde en vooral gezellig vrijwilligersdag in Mijdrecht. Voorzitter Bob Schut benadrukte het belang van deze dag; de NBF kan niet zonder vrijwilligers en middels deze dag willen wij de vrijwilligers bedanken voor hun inzet en een blijk van waardering geven. We benoemen elk jaar slechts twee personen tot vrijwilliger van het jaar maar voor ons zijn alle vrijwilligers even belangrijk en waardevol.

             << Terug naar nieuwsberichten