Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Helma Gruijthuijsen-De Graaf gaat naar het WK 50+ om te winnen!

woensdag 9 augustus 2017
Dinsdag 15 augustus starten in München de WK 50+ en Helma Gruijthuijsen is één van de Nederlandse selectieleden. Leiden.TV ging deze week bij haar langs om haar aan de tand te voelen over haar voorbereiding op dit WK.

Bekijk het interview hier terug: (bron Leiden.TV)
 
 

WK 50+
Tijdens het WK vormt Gruijthuijsen-De Graaf een team met Cory Timisela, Farida Pascoal-Blom en Andrea Homan-Zorge. Het herenteam bestaat uit Wim van der Veen, Ron van den Bogaard, Nico Thienpondt en Jack Edelaar. Het 8-tal wordt bijgestaan door coach Frans Wagemakers en team manager Lia Fievet.

Het toernooi begint met het Singles Event, gevolgd door het Doubles Event en het Team Event. Hierna spelen de beste 24 heren en beste 24 dames het Masters Event, waarmee het toernooi op zondag 20 augustus wordt afgesloten.

Via onze WK 50+ webpagina kun je op de hoogte blijven van het Nederlands team. Ook vind je er handige links om de wedstrijden live te volgen. Klik hier om de webpagina te bekijken.

Namens het NBF bestuur en alle bureaumedewerkers wensen wij het team ontzettend veel succes in München!


<< Terug naar nieuwsberichten