Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Cursisten maken inhaalslag en behalen papieren

vrijdag 23 juni 2017
Frank Visser is geslaagd voor zijn her-examen van de opleiding tot NBF wedstrijdleider. Peter van Zijp en John Luijendijk (foto rechts) sloten met positief resultaat de trainersopleiding op ETBF Level 1 af. 

Stappen voorwaarts
Opleidingsdocenten Wendy Haak en Ben van Spronsen hebben met name met de trainersopleiding mooie stappen voorwaarts gemaakt de afgelopen periode en dat geldt ook voor de cursisten. Stappen die gemaakt moeten worden om steeds een hoger niveau te behalen. Dat geldt ook voor Peter van Zijp en John Luijendijk. Ondanks dat Van Zijp al diverse trainersdiploma's in bezit heeft, moet hij om ook het laatste ETBF papiertje (Level III) te behalen toch eerst Level I en II behalen. Deel 1 daarvan is nu achter de rug. Woensdag 21 juni werden de laatste zaken afgerond. Dit geldt ook voor Luijendijk, die nog over een stuk minder ervaring beschikt en daarom nu eerst het certificaat van deelname heeft behaald. Zodra Luijendijk meer ervaring heeft opgedaan, uren heeft gemaakt, ontvangt ook hij het diploma voor Level I.

Voor de opleiding tot NBF wedstrijdleider had Frank Visser een herkansing nodig en die werd onlangs positief afgerond waardoor ook hij het diploma tot wedstrijder in ontvangst kon nemen.

We feliciteren de drie cursisten met dit behaalde resultaat en wensen ze veel succes alle opgedane kennis in de praktijk te brengen.


V.l.n.r.: Ben van Spronsen, Frank Visser en Wendy Haak.


<< Terug naar nieuwsberichten