Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

39 Nederlandse deelnemers naar Ierland voor EK 50+

donderdag 22 juni 2017
Dublin is 'the place to be' voor alle fanatieke bowlers van 50 jaar en ouder, want daar worden van 24 juni t/m 1 juli de Europese kampioenschappen gehouden. Er is sprake van open inschrijving en daar hebben 39 Nederlanders gebruik van gemaakt.

Nederlandse delegatie
Een grote groep deelnemers dus die het oranje van Nederland gaat vertegenwoordigen in Ierland. In totaal komen 29 heren in actie en 10 dames. Een overzicht van alle deelnemers, incl. de Nederlandse delegatie, vind je hier.

Het toernooi wordt in maar liefst vijf bowlingcentra tegelijk gespeeld. De singles en de dubbels worden in drie leeftijdsgroepen gespeeld, met aparte klassen voor dames en heren. De trio’s worden alleen in de klassen dames en heren gespeeld. Voor de B en C klasse telt de leeftijd op de eerste dag van het kampioenschap:
Leeftijdsgroep A: 50 t/m 57 jaar.
Leeftijdsgroep B: 58 t/m 64 jaar.
Leeftijdsgroep C: 65 jaar en ouder.

Voor meer informatie over het EK 50+, ga naar onze webpagina. Hier vind je handige links, updates en de mogelijkheid om een bericht achter te laten voor de deelnemers.

Wij nemen hier alvast van de gelegenheid gebruik om namens het NBF bestuur en alle bureaumedewerkers alle Nederlandse deelnemers heel veel succes te wensen in Ierland. Bring home the gold!!

<< Terug naar nieuwsberichten