Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

ESBC Nederland organiseert deze zomer meerdere clinics

donderdag 15 juni 2017
ESBC Nederland, de organisatie die onder de vlag van de NBF verantwoordelijk is voor alle 50+ activiteiten, organiseert deze zomer diverse clinics voor haar doelgroep in samenwerking met Changing Experience.

Kennisdeling
Tijdens het kwalificatietraject voor het aanstaande WK 50+ organiseerde ESBC Nederland clinics ter kennisdeling. Deze clinics werden gegeven door trainer Jack Edelaar van Changing Experience. Tijdens die clinics werd duidelijk dat er veel belangstelling voor deze manier van kennisdeling was, maar ook dat Edelaar nog niet uitgepraat was en de belangstellenden nog niet uitgeleerd. 

Dit is de aanleiding geweest om deze zomer meerdere clinics te organiseren, te beginnen op zaterdag 8 juli in Maarssen. De volgende onderwerpen staan tijdens de clinics centraal:
  • Met gemak bowlen en toch effectief zijn
  • Meer energie in de bal
  • Korte patronen effectief leren bespelen
  • Lange patronen effectief leren bespelen
  • Bestand zijn tegen druk
  • Snappen wat je ziet
Op moment van schrijven staat het aantal inschrijvingen al op 239 wat betekent dat er nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar is. Kijk dus snel op www.esbcnederland.nl/kennisdeling voor meer informatie en meld je aan.

Op die website vind je ook meer informatie over een extra clinic op zaterdag 29 juli in Bowling de Zoete Inval in Haarlemmerliede. Tijdens deze clinic leer je in 4 worpen baancondities herkennen en leer je verschillende baancondities bespelen.

Volg ook de facebookpagina ESBC Nederland Kennisdeling om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Afbeelding: Programma clinics. Klik voor vergroting

<< Terug naar nieuwsberichten