Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Het is steeds moeilijker het NK G-bowlen te winnen!

woensdag 25 januari 2017
Komende maanden barst onder de NBF-leden met een verstandelijke beperking de strijd om de nationale titels weer los! Er worden in februari en maart vijf regionale voorrondes georganiseerd om de finale in Almere op zondag 7 mei te bereiken. De inschrijving is nu geopend.

Steeds meer concurrentie
Het wordt voor mensen met een beperking ieder jaar moeilijker om Nederlands kampioen te worden. Hoe zit dat precies? Nou, de concurrentie wordt steeds groter. Ieder jaar doen er meer deelnemers mee aan het NK, vorig jaar zelf meer dan 200, en ook dit jaar zijn de geluiden positief en de reacties op de uitnodigingen enthousiast. Het mooie van de opzet waarmee in 2016 gestart is, is dat iedereen aan het NK kan deelnemen.

Met de ondersteuning van enkele enthousiaste bowlingondernemers en de hulp van een grote groep vrijwilligers is het mogelijk om in februari en maart vijf regionale voorrondes te organiseren. Die vinden net als vorig jaar plaats in Hoofddorp, Breda, Sittard, Zutphen en Assen. In vier verschillende klassen kunnen de deelnemers, heren en dames apart, zich aanmelden om een gooi te doen naar een plek in de landelijke finale.

Meer informatie over deze voorrondes is te vinden op de webpagina van het NK G-bowlen. Hier vind je o.a. een informatieboekje en het inschrijfformulier. Klik hier naar de webpagina te gaan.

Om deel te nemen aan het NK G-bowlen is een lidmaatschap bij de Nederlandse Bowling Federatie verplicht. Meer informatie over ons lidmaatschap is te vinden in onze nieuwe flyer die je hier kunt bekijken.

<< Terug naar nieuwsberichten