Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Cursisten eerste NBF / ETBF Level 1 opleiding klaar voor de praktijk

woensdag 11 januari 2017
Zaterdag 7 januari is de laatste bijeenkomst voor de eerste editie van de trainersopleiding op niveau 1 georganiseerd in Olround Bowling Veenendaal en op het eigen bondsbureau. Na 3 pittige cursusdagen hebben de cursisten het bewijs van deelname ontvangen en zijn ze klaar om de theorie in de praktijk te brengen.

Aan de slag
Alle cursisten gaan nu beginnen aan een stageperiode waarin zij praktijkervaringen moeten opdoen. Wanneer in deze periode voldoende baanuren gedraaid zijn ontvangen cursisten het officiële NBF/ETBF level 1 uitgereikt waarmee de opleiding volledig is afgerond.

Docenten Wendy Haak, Ben van Spronsen en docent i.o. Steffen Leget zijn trots dat de eerste ETBF cursus in Nederland succesvol is verlopen. Met deze groep nieuwe trainers en de al actieve trainers die in december zijn bijgeschoold is na een periode van voorbereiden en vernieuwen van de opleidingen waarbij kennis en informatie van de ETBF opleidingen is geïntegreerd zijn de eerste resultaten behaald.

Het bewijs van deelname is alvast binnen, nu het certificaat nog!


<< Terug naar nieuwsberichten