Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Verslag verenigingskampioenschappen "The Fire Balls"

vrijdag 13 mei 2016
Door: Elvis Jankovic

Zaterdag 23 april 2016 organiseerde de bowlingvereniging  “The Fire Balls” voor de derde keer een officiële Club Kampioenschap G-Bowlen voor leden met een verstandelijk en/of  lichamelijke beperking. Dit evenement werd georganiseerd in de  Bowlingcentrum De Waerd Bowling & Sportcafé in Heerhugowaard.

Voor de derde keer organiseerde de bowlingvereniging The Fire Balls een Club Kampioenschap voor mensen met een beperking. het deelnemers veld bestond uit 60 deelnemers uit Heerhugowaard en omstreken.

Het publiek die er aanwezig was, waren zeer verrast,  van het  hoge niveau en van de winnaars. De winnaars van dit jaar is 1e plaats Fred Wester uit Warmenhuizen, 2de Toon Elst uit Heerhugowaard en de 3de plaats ging naar Ellen Zijlmans uit Heerhugowaard.

Als u geïnteresseerd bent om volgend seizoen ook lid te worden bij de bowlingvereniging The Fire Balls. Wij oefenen elke donderdagavond en vrijdagavond  in de Bowlingcentrum De Waerd Bowling & Sportcafé in Heerhugowaard.

Voor meer informatie kunt u gaan naar:
Philadelphia; Jack Rusthoven Tel: 06-24904081. 
Afd. Vrijetijdsbesteding Elvis Jankovic  Tel: 072-5752554
Email: elvis.jankovic@esdeg-reigersdaal.nl
Website: www.vrijetijdsbesteding.st-er.nl


<< Terug naar nieuwsberichten