Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Finalisten NK G-bowlen 2016 bekend

maandag 25 april 2016
In Sittard werd zondag 24 april de vierde en laatste voorronde van het NK G-bowlen 2016 georganiseerd. Dit betekent dat we nu weten welke 96 deelnemers zich hebben geplaatst voor de finale op zondag 12 juni in Almere.

Vijf regionale voorrondes
In maart en april zijn door lokale organisaties op vijf plekken regionale voorrondes georganiseerd voor het NK G-bowlen 2016. In totaal kwamen tijdens de vijf voorrondes maarliefst 217 NBF-leden met een verstandelijke beperking in actie. Verdeeld over 8 klassen speelden zij allemaal drie games. Om de regionale titel én om een plek in de finale.

De finale wordt net als in 2014 en 2015 georganiseerd in Bowling Almere. Alle deelnemers komen in actie tijdens de halve finales, waarna de beste spelers per klasse in de grote finaleronde de medailles gaan verdelen.

Klik hier voor een overzicht van alle finalisten per klasse.
Klik hier voor een overzicht van alle finalisten per vereniging.

Meer informatie
Op het bondsbureau wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van de finale op 12 juni. Zodra het defintieve programma van deze dag bekend is worden de finalisten hiervan op de hoogte gebracht. Deze informatie wordt ook gedeeld op de webpagina van het NK G-bowlen. Klik hier om die pagina te bezoeken. Je vindt er nu al alle uitslagen van de regionale voorrondes en leuke foto's die daarbij gemaakt zijn.

<< Terug naar nieuwsberichten