Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Eredivisie: Spanning volledig terug na knotsgekke speeldag in Volendam

zondag 18 februari 2018
Het was de wereld op zijn kop in Volendam tijdens de Eredivisie. Koploper Ordonnans eindigde dag onderaan met slechts 6 punten. De concurrentie profiteerde maar mondjesmaat en drie ploegen uit de onderste regionen voerden de ranglijst aan. 
Lees meer >>

Eredivisie speeldag 5: Eerste playoff plekken kunnen worden geclaimd

zondag 18 februari 2018
Vandaag staat de vijfde speeldag van de Eredivisie op het programma in Volendam. Een spannende dag, aangezien de eerste play-off plekken geclaimd kunnen worden. Volg de Eredivisie live via de livestream op de NBF Facebook.
Lees meer >>

Aan de slag met privacy

donderdag 15 februari 2018
Op 15 februari hebben alle verenigingsbestuurders en RCT-leden een e-mail ontvangen over de Europese wetgeving voor privacy. Om verenigingen te helpen bij dit onderwerp hebben we samen met NOC*NSF en stichting AVG een stappenplan ontwikkeld waarmee je direct en praktisch aan de slag kunt. 
Lees meer >>

Kosteloos juridisch advies voor NBF-verenigingen

maandag 5 februari 2018
De NBF start per direct een samenwerking met DAS Legal Services. Aangesloten verenigingen kunnen gratis gebruik maken van de Juridische Adviesdesk voor de Sport van DAS

Lees meer >>

Dames starten aan 'Road to Brussels 2018'

vrijdag 26 januari 2018
Het WK in Las Vegas is nog geen twee maanden geleden, toch staat voor de dames van Team NL Bowling het volgende evenement alweer op het programma: de European Women Championships 2018 in Brussel, België.
Lees meer >>

Vijf Nederlanders in de top 12 tijdens EBT stop Irish Open

maandag 22 januari 2018
Het jaar is pas drie weken onderweg, de European Bowling Tour (EBT) was toch echt al toe aan de derde stop van dit kalenderjaar. Met veel Nederlanders in de finales.
Lees meer >>

Regionale jeugdselecties starten gezamenlijk aan nieuw kalenderjaar

dinsdag 16 januari 2018
Zondag 14 januari verzamelden de regionale talenten van de vijf regionale jeugdselecties in Claus Bowling te Hoofddorp voor een gezamenlijke training. Er werd in die paar uur dat ze samen waren flink wat werk verzet.
Lees meer >>

Eredivisie: Team Ordonnans loopt uit, Tel/Van Oers/De Zedde pakt derde plek

zondag 14 januari 2018
Vandaag werd de vierde speeldag van de Eredivisie gespeeld in Bowling Nieuwegein. Lees hier het verslag.
Lees meer >>

Eredivisie dag 4: Ordonnans verdedigt voorsprong & Tilburg Dolphins keren terug

woensdag 10 januari 2018
Komende zondag staat alweer de vierde speeldag in de Eredivisie op het programma. Live vanuit Bowling Nieuwegein kun je alle actie en interviews de hele dag volgen via DutchBowlingTV of via de NBF Facebookpagina. In Nieuwegein verdedigt Team Ordonnans haar voorsprong en keert de naam Tilburg Dolphins weer terug op de baan.
Lees meer >>

Cursisten én docenten beleven een geslaagd opleidingsweekend in Rijssen

woensdag 10 januari 2018
Het eerste volledige weekend van 2018 is aangepakt om flinke stappen te zetten vanuit de trainersopleidingen. En dat gebeurde ook. Na vier intensieve dagen regende het certificaten!
Lees meer >>
12345678910 Last