Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Een vijfde plek, twee Masters plekken en heel veel mooie ervaringen tijdens het WK 50+

dinsdag 22 augustus 2017
Zondag 20 augustus kwam een eind aan een mooi WK 50+ in München, dat gedomineerd is door Amerika. Zij wonnen 9 van de 10 gouden medailles. Het Nederlands team kende veel gemengde gevoelens.
Lees meer >>

Bart Bronsgeest wint in Engeland eerste stop van de Youth Euro Trophy

maandag 14 augustus 2017
In Engeland werd het weekend van 12 en 13 augustus het 2e English Red Rose Open gespeeld, de eerste stop van de Youth Euro Trophy (YET). De 17-jarige Bart Bronsgeest ging er in zijn leeftijdsklasse met het goud vandoor!
Lees meer >>

Ad van der Jagt benoemd tot NBF Lid van Verdienste

dinsdag 8 augustus 2017
Tijdens de finaledag van ‘zijn’ toernooi, Dutch Senior Open, is Ad van der Jagt zondag 6 augustus benoemd tot NBF Lid van Verdienste. NBF-bestuurslid Ton Zandboer was aanwezig in Nieuwegein om Van der Jagt het bijbehorende speldje op te spelden.
Lees meer >>

In memoriam - Jan van den Boogaart

maandag 7 augustus 2017
Wij hebben het verdrietige nieuws ontvangen dat Jan van den Boogaart zaterdag 5 augustus op 84-jarige leeftijd is overleden. Dhr. Van den Boogaart was Ere-voorzitter van de Nederlandse Bowling Federatie.
Lees meer >>

Engelse dubbelslag tijdens 12e Dutch Senior Open

maandag 7 augustus 2017
Zondag 6 augstus zijn de finales van de 12e editie van het Dutch Senior Open gespeeld in Bowling Nieuwegein. Beide winnaars van het internationale 50+ toernooi komen uit Engeland: Ron Oldfield en Kimberly Oakley. Nel Tel was met haar derde plek de beste Nederlandse.
Lees meer >>

Poule indeling NTL 2017-2018 bekend gemaakt

vrijdag 4 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus zijn de indelingen van de verschillende Nationale Trio Leagues seizoen 2017-2018 bekend gemaakt. In totaal zijn er komend seizoen 17 leagues actief op landelijk niveau, met daarin steeds 8 teams die de strijd om het kampioenschap gaan voeren.
Lees meer >>

Van Mazijk en Sanders vertegenwoordigen Nederland tijdens ECC 2017

woensdag 2 augustus 2017
De European Champions Cup, het EK voor nationale kampioenen, wordt dit jaar georganiseerd in Oostenrijk. Nederland wordt tijdens het evenement vertegenwoordigd door Xander van Mazijk en Nicole Sanders
Lees meer >>

Nieuwe leden werven tijdens sportactie Albert Heijn

vrijdag 28 juli 2017
Is jullie vereniging op zoek naar meer bekendheid in de regio en/of meer leden? Doe dan mee aan de landelijke sportactie van Albert Heijn! Organiseer dit najaar een leuke (gratis) bowlingactiviteit en laat Albert Heijn-klanten hun volle spaarkaart bij jullie inwisselen.
Lees meer >>

Is jouw vereniging klaar voor het nieuwe seizoen?

donderdag 27 juli 2017
​Het is alweer bijna augustus en dat betekent dat een nieuw bowlingseizoen voor de deur staat. Op het NBF bondsbureau zijn alle voorbereidingen alweer in volle gang, we hopen dat ook de verenigingen op 1 september klaar zijn om alles in het nieuwe seizoen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Lees meer >>

Nederlands team slaagt er niet in de kwartfinales te halen tijdens World Games 2017

maandag 24 juli 2017
Tijdens The World Games 2017 is het Nederlands herenteam er niet in geslaagd om de kwartfinales van het Doubles Event te behalen. In een poulesysteem bleken Hong Kong en Venezuela te sterk. Finland werd vierde in de poule.
Lees meer >>
12345678910 Last