Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

De regionale jeugdselectie: misschien wel iets voor jou!

woensdag 16 september 2020
Ook dit seizoen zijn verspreid over het land regionale jeugdselecties actief. Onder leiding van een groep gediplomeerde trainers komen per regio alle talenten bij elkaar voor extra trainingen. Er is nog plek voor nieuwe spelers. Iets voor jou?
Lees meer >>

Nieuw online voorzitters overleg op maandag 21 september

woensdag 16 september 2020
A.s. maandag 21 september nodigen wij de voorzitters van alle aangesloten verenigingen van harte uit voor een nieuw online overleg. Het seizoen is dan drie weken onderweg en het is goed om met elkaar de stand van zaken door te nemen.
Lees meer >>

NBF opleidingsaanbod 2020-2021 bekend

woensdag 9 september 2020
Eén van de voordelen van je NBF-lidmaatschap is dat je bij ons een opleiding kan volgen tot trainer en/of wedstrijdleider. Ons aanbod voor dit seizoen kun je vinden in de verschillende brochures.
Lees meer >>

Nederlandse kampioenschappen 2020 succesvol gespeeld!

zondag 6 september 2020
Natuurlijk, het was lange tijd spannend of het door kon gaan: de NK 2020! Maar het ging door, het ging goed en het leverde ons vele waardige nieuwe kampioenen op.
Lees meer >>

MijnNBF is er voor jou, maak er gebruik van!

donderdag 3 september 2020
Als lid van de Nederlandse Bowling Federatie heb je toegang tot MijnNBF. Hier vind je o.a. jouw digitale ledenpas en een overzicht van al jouw scores. Met jouw gegevens kun jij je ook online inschrijven voor toernooien en heb je toegang tot onze mobiele app.
Lees meer >>

We mogen weer, maar anders dan anders

dinsdag 1 september 2020
Het is vandaag 1 september, traditioneel de start van het nieuwe bowlingseizoen! We zijn blij dat dit, ondanks dat coronavirus dat nog altijd aanwezig is, ook voor 2020-2021 het geval is. We mogen weer, maar voorlopig nog wel anders dan anders.
Lees meer >>

Zondag starten de Nederlandse kampioenschappen

zaterdag 29 augustus 2020
Exact twee dagen voor de start van het nieuwe seizoen 2020-2021 beginnen de Nederlandse kampioenschappen van 2020 voor leden t/m 21 jaar en voor de Elite klasse. Helaas hebben we i.v.m. het coronavirus een beperking op het aantal toegestane toeschouwers moeten invoeren.
Lees meer >>

Poule indelingen NTL seizoen 2020-2021

vrijdag 21 augustus 2020
We verwachten dat je, net als wij, nieuwsgierig bent naar wat het nieuwe bowlingseizoen gaat brengen. Wanneer gaat de NTL van start en in hoeverre gaan de Coronamaatregelen onze competitie beïnvloeden? Door de Coronapandemie zijn er in elk geval een flink aantal teams afgehaakt of slaan minimaal een jaartje over.
Lees meer >>

Beperkt aantal toeschouwers toegestaan bij NK

woensdag 12 augustus 2020
Nog een paar weken en dan barst op drie plekken in het land de strijd om de nationale titels los tijdens de Nederlandse kampioenschappen 2020! In verband met het coronavirus zien we ons genoodzaakt enkele maatregelen te treffen, die we nu alvast met je delen.
Lees meer >>

Team NL Bowling U18 begint aan nieuwe 'Road to Tilburg'

maandag 3 augustus 2020
De Nationale jeugdselectie komt zaterdag 15 augustus voor het eerst weer bij elkaar sinds het bowlen werd lam gelegd door het coronavirus. In Tilburg wordt opnieuw gestart met de voorbereiding op de EK Jeugd in eigen land, later dit seizoen in Dolfijn - The Plays To Be -.
Lees meer >>
12345678910 Last