Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Bowlen centraal in '1000 seconden' op 3FM

dinsdag 14 juli 2020
In het item '1000 seconden' van radio 3FM programma Avonturen van Mark stond bowlen centraal tijdens de uitzending op woensdag 8 juli. International Denise Blankenzee nam de honneurs waar en gaf toelichting over onze sport.
Lees meer >>

Erik Meegdes is de vrijwilliger van het Jaar

vrijdag 10 juli 2020
Erik Meegdes is dankzij zijn enorme inzet voor het bowlen bij de BV Den Bosch en voor de nationale bowlingsport verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar!
Lees meer >>

​Nog 2 maanden tot de Nederlandse kampioenschappen 2020

woensdag 8 juli 2020
Als gevolg van het coronavirus hebben wij een tijd lang niet gecommuniceerd over de Nederlandse kampioenschappen 2020. Met de versoepelingen die per 1 juli zijn ingegaan, zijn wij ervan overtuigd dat we over 2 maanden de NK kunnen organiseren!
Lees meer >>

Nieuwe online meeting met voorzitters dinsdag 14 juli

woensdag 8 juli 2020
Dinsdag 14 juli organiseren we online een nieuwe meeting voor alle voorzitters van aangesloten verenigingen. Tijdens de meeting geven we een update over de stand van zaken rondom het coronavirus en kijken we vooruit op he het nieuwe seizoen.
Lees meer >>

De genomineerden voor Vrijwilliger van het Jaar zijn bekend

maandag 6 juli 2020
De genomineerden voor Vrijwilliger van het Jaar zijn bekend. Uit alle hard werkende vrijwilligers uit het hele land zijn gekozen: Marcel Pistorius, Erik Meegdes en Peter van Oerle.
Lees meer >>

Jannie Westerdijk is de Vrijwilligster van het Jaar

vrijdag 3 juli 2020
Dankzij haar enorme inzet voor de bowlingsport in haar eigen bowlingcentrum in Veendam en voor nationale bowlingsport is Jannie Westerdijk verkozen tot Vrijwilligster van het Jaar.
Lees meer >>

We mogen weer!

dinsdag 30 juni 2020
Of je nou direct voor die perfect game gaat of blij bent wanneer een paar ballen de pins daadwerkelijk raken: Vanaf woensdag 1 juli mogen we in heel Nederland weer bowlen! En wat hebben we het gemist.
Lees meer >>

De genomineerden voor Vrijwilligster van het Jaar zijn bekend

maandag 29 juni 2020
We zijn deze week toe aan de verkiezing van Vrijwilligster van het Jaar. De genomineerden zijn: Marieke de Jong, Christianne Kerckhoffs en Jannie Westerdijk.
Lees meer >>

De Eindhovense BV is de Vereniging van het Jaar

vrijdag 26 juni 2020
De Eindhovense BV is verkozen tot Vereniging van het Jaar dankzij hun innovatieve manier van handelen tijdens de corona crisis. Gefeliciteerd!
Lees meer >>

Speelschema Nationale Trio Leagues seizoen 2020-2021

vrijdag 26 juni 2020
Met het oog op aankomend seizoen publiceren wij vandaag het speelschema voor onze Nationale Trio Leagues. Daarbij houden we, voor zover mogelijk, rekening met het coronavirus.
Lees meer >>
12345678910 Last