Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » NBF Lanetalk Challenge Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
We gaan iets nieuws doen!
 
** Let op: Vanwege de huidige maatregelen i.v.m. het coronavirus is de NBF Christmas Challenge uitgesteld tot wanneer de bowlingbanen weer open gaan. Zodra de nieuwe periode om je te kwalificeren bekend is, maken we dat op deze pagina bekend! ** 

Samen met Lanetalk en verschillende bowlingcentra uit het land organiseren we in december de NBF Christmas Challenge! De NBF Christmas Challenge is een coronaproof uitdaging waaraan je kunt deelnemen tijdens jouw uurtje bowlen of training. De uitdaging wordt georganiseerd met behulp van de Lanetalk app. Doe mee en ga er met de hoofdprijs van 250 euro vandoor!
 
Met de Lanetalk app bowlen tegen wie je maar wil, wanneer je wilt
De Lanetalk app maakt het mogelijk om aan bowlingwedstrijden deel te nemen wanneer het jou uitkomt, tegen tegenstanders van over de hele wereld! Daarnaast biedt de app ook de kans om al jouw statistieken te bewaren en te bekijken, vrienden uit te dagen en live scoring te volgen.

NBF Christmas Challenge
Omdat we deelnemers alleen in de Lanetalk app bij elkaar brengen, is het mogelijk dit event te organiseren gedurende de coronacrisis. De opzet is simpel: Je probeert een high score neer te zetten van opeenvolgende 2 games. De top 12 van het leaderboard plaatst zich voor de finale, waarin de prijzen verdeeld worden. Niet tevreden over jouw score na 2 games? Dan kun je het nog zo vaak proberen als je wilt, tot je bovenaan het leaderboard staat!

We zijn 7 december begonnen en hebben de challenge maandag 14 december moeten pauzeren. Dit betekent dat er zodra het weer kan nog twee weken kwalificatie gepland worden. Ook wordt dan een nieuwe finaledag bepaald.

Speel verantwoord
Ondanks dat deze challenge coronaproof is, roepen we je op om je verantwoordelijkheid te nemen. Speel alleen in een bowlingcentrum bij jou in de buurt, zorg dat je alleen naar de bowling komt bij een reservering, vergeet je mondkapje niet en bewaar ten alle tijden voldoende afstand tot de andere gasten in het centrum!

Meer informatie over de spelregels, de centra waar je kunt deelnemen en de prijzenpot vind je op deze pagina. Veel succes en plezier met de NBF Christmas Challenge!

Download de Lanetalk app nu!
 
Contact
* Voor algemene vragen over de NBF Christmas Challenge kun je contact met ons opnemen per e-mail.

* Wil je als eigenaar van een bowlingcentrum weten of Lanetalk ook bij jullie geactiveerd kan worden? Neem dan direct contact op met Dennis Eklund van Lanetalk via dennis@lanetalk.com.