Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » NBF Awards Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
NBF Awards 2020
 
We gaan iets nieuws doen! Dit jaar worden de traditionele awards voor Vrijwillig(st)er van het Jaar vergezeld door awards voor Team, Speler, Speelster, Vereniging en G-Bowler van het jaar. Elke week introduceren we op de website en op social media de drie genomineerden per categorie en besteden we individueel aandacht aan hen alvorens we op vrijdag de winnaar bekend maken. Op deze pagina tref je een overzicht van de genomineerden, de winnaars en het schema.
 


Team van het Jaar
 
Bekendmaking: 1 t/m 5 juni

De genomineerden voor Team van het Jaar zijn:

- Tilburg Dolphins
- Nieuwegein Stedenteam 50+
- De Daltons


 
 


Speler van het Jaar
 
Bekendmaking: 8 t/m 12 juni

De genomineerden voor Speler van het Jaar zijn:

- Luc de Vries
- Nico Thienpondt
- Jord van Weeren

 


Speelster van het Jaar
 
Bekendmaking: 15 t/m 19 juni

De genomineerden voor Speelster van het Jaar zijn:

- Denise Blankenzee
- Lindsey Paling
- Farida Pascoal-Blom
- Henriëtte Potters

 


Vereniging van het Jaar
 
Bekendmaking: 22 t/m 26 juni

De genomineerden voor Vereniging van het Jaar zijn:

- Eindhovense BV
- Bv Den Bosch
- BV Veendam

 


Vrijwilligster van het Jaar
 
Bekendmaking: 29 juni t/m 3 juli

De genomineerden voor Vrijwilligster van het Jaar zijn:

- Marieke de Jong
- Christianne Kerckhoffs
- Jannie Westerdijk

 


Vrijwilliger van het Jaar
 
Bekendmaking: 6 t/m 10 juli

De genomineerden voor Vrijwilliger van het Jaar zijn:

- Marcel Pistorius
- Erik Meegdes
- Peter van Oerle

 


G-Bowler van het Jaar
 
Bekendmaking: 13 t/m 17 juli

In deze categorie geen genomineerden, maar een overzicht van alle activiteiten die in het land georganiseerd worden voor leden met een verstandelijke beperking. De NBF is er voor alle bowlers en daarom vinden we het activiteitenaanbod voor onze ruim 550 leden met een verstandelijke en/of meervoudige beperking zeer belangrijk. Dat we hierbij samenwerken met vele organisaties en vrijwilligers mag niet onbenoemd blijven.

 


De Winnaar
 
We feliciteren de Daltons met het winnen van de award voor Team van het Jaar. Dankzij hun knappe prestaties in de NTl Hoofdklasse en hun enorme voorsprong kon de titel hen bijna niet meer ontgaan.

 


De Winnaar
 
We feliciteren Nico Thienpondt met de award voor Speler van het Jaar. Dankzij zijn prestaties op de EK 50+ (tweemaal brons) heeft hij de award verdiend. 


 


De Winnares
 
We feliciteren Denise Blankenzee met de award voor Speelster van het Jaar. Dankzij haar knappe prestaties op de ECC en haar continue progressie heeft ze de award verdiend. 
 


De Winnaar
 
We feliciteren de Eindhovense BV met de titel Vereniging van het jaar! Dankzij hun innovatieve handelen tijdens de coronacrisis heeft de jeugd toch op een leuke manier de competitie kunnen afsluiten.
 


De Winnares
 
We felcitieren Jannie Westerdijk met de award voor Vrijwilligster van het Jaar! Dankzij haar enorme inzet voor de jeugd in het Noorden van het land verdient ze de award.

 


De Winnaar
 
We felcitieren Erik Meegdes met de award voor Vrijwilliger van het Jaar! Dankzij zijn enorme inzet voor BV Den Bosch en de nationale bowlingsport verdient hij de award.

 


De Winnares
 
Wel is er een G-bowlster van het Jaar gekozen en de winnares van deze titel is Jacintha Kuin! Deze zeer fanatieke speelster uit Noord-Holland was voor de coronacrisis bezig aan een goed seizoen. Tijdens de regionale trio league in Noord-Holland stond zij ruim bovenaan de individuele ranking en ook had Kuin zich met overtuiging als eerste geplaatst voor de landelijke finale van de NK G-bowlen.